För närvarande har vi öppna webb-utbildningar enbart för TimeWave Basic. För övriga hänvisas till kundtjanst@timewave.se för att vi Kundtjänst boka in en enskild utbildningstid som passar er.

Tänk på att i utbildningarna finns deltagare från flera olika företag och är därför generella och kan inte i för hög grad ta hänsyn till kundspecifika processer, även om alla frågor givetvis är välkomna.

Utbildningarna sker med hjälp av Zoom, ett mycket enkelt sätt att kommunicera. Inga särskilda förberedelser behövs utan allt hanteras smidigt när ni ansluter till mötet. Är ni flera från samma företag går det bra att sitta vid en gemensam dator men bäst är att sitta vid en egen (men tänk på att ni inte kan sitta nära varandra, då blir det rundgång).

Har ni svårt att hitta något utbildningstillfälle som passar? Det går även utmärkt att ta del av en tidigare utbildning inspelad här »

Aktuella utbildningstillfällen

Notera att registrering senast 48 timmar för aktuellt utbildningstillfälle!

Registrering sker via respektive länk nedan. Efter registrering erhåller ni en länk att följa när det är dags för utbildning.

Tisdag 19 januari: 09.30 – 11.30  (AB)
TimeWave Basic (för er som har Basic-versionen av TimeWave)
Anmäl er här »

Torsdag 21 januari: 13.00 – 15.00  (VN)
TimeWave Basic (för er som har Basic-versionen av TimeWave)
Anmäl er här »

Torsdag 28 januari: 13.00 – 15.00  (VN)
TimeWave Basic (för er som har Basic-versionen av TimeWave)
Anmäl er här »