För närvarande har vi öppna webb-utbildningar enbart för TimeWave Basic. Övriga bokar sin utbildning genom att mejla till kundtjanst@timewave.se.

Tänk på att i utbildningarna finns deltagare från flera olika företag och kan inte ta hänsyn till kundspecifika processer, även om alla frågor givetvis är välkomna.

Utbildningarna sker med hjälp av Zoom, ett mycket enkelt sätt att kommunicera. Inga särskilda förberedelser behövs utan allt hanteras smidigt när ni ansluter er till mötet. Är ni flera från samma företag går det bra att sitta vid en gemensam dator men bäst är att sitta vid en egen (men tänk på att ni inte kan sitta nära varandra, då blir det rundgång).

Har ni svårt att hitta något utbildningstillfälle som passar? Det går även utmärkt att ta del av en tidigare utbildning inspelad här »

Aktuella utbildningstillfällen

Notera att registrering görs senast 48 timmar för aktuellt utbildningstillfälle!

Registrering sker via respektive länk nedan. Efter registrering erhåller ni en länk att följa när det är dags för utbildning.

Tisdag 6 april: 09:30 – 11.00  (VN)
TimeWave Basic (för er som har Basic-versionen av TimeWave)
Anmäl er här »

Onsdag 14 april: 09:30 – 11.00  (VN)
TimeWave Basic (för er som har Basic-versionen av TimeWave)
Anmäl er här »