Kan en administratör godkänna sina egna bokningar?

Ja, en administratör kan godkänna sina egna bokningar ifall detta är valt i systeminställningarna. Gå till ”Mitt TimeWave” (hus-symbolen längst till vänster i huvudmenyn), Inställningar->Systemet och under fliken ”Godkännande av uppdrag” kryssas i rutan ”Tillåt admin godkännande på egna bokningar”. Kom ihåg att spara de ändringar som gjorts (klicka på Spara ändringar längst ner på sidan). Är denna inställning inte vald krävs det att en annan administratör godkänner bokningarna.

(Manual: Inställningar -> Inställningar -> Systemet)