Kan alla arbetsordrars status ändras samtidigt?

Alla nyskapade arbetsordrars status hämtas från det i systeminställningarna förvalda status. Detta kan ändras genom att gå in på ”Mitt TimeWave” (hus-symbolen längst till vänster i huvudmenyn), Inställningar->Systemet och under fliken Arbetsorder välja ”Förval AO status” till exempelvis ”Beställd” och klicka på ”Spara ändringar”. Däremot kan inte flera redan skapade arbetsordrars status ändras samtidigt utan ändringen måste göras enskilt för varje arbetsorder. Detta kan göras i arbetsordern genom att gå via ”Försäljning” i huvudmenyn direkt till arbetsordern, eller t.ex. via Schemat genom att klicka på arbetsordernummern i en bokning som tillhör arbetsordern.

(Manual: Inställningar -> Inställningar -> Systemet, Försäljning – Arbetsordrar -> Arbetsorderstatus)