Hur visas alla icke-godkända bokningar från en viss datumperiod?

Sidan Tidrapportering visar alla utförda bokningar, dvs. bokningar i dåtid, som inte godkänts av administratör.

Alla icke-godkända bokningar från en viss datumperiod kan väljas att visas på sidan Bokningslista. Klicka på Avancerad sökning (förstoringsglaset i övre högra hörnet), välj önskad datumperiod och vid fältet ”Rapporterat” kan det filtreras fram exempelvis bokningar som är godkända av anställd men ej av administratör eller alla bokningar som inte är godkända av administratör. Här kan även bokningarna godkännas på samma sätt som på sidan Tidrapportering, genom att kryssa i önskade bokningar och klicka på ”Godkänn” i symbolmenyn högst upp på sidan.