Kan löneunderlaget exporteras från TimeWave?

Ja, löneunderlaget kan exporteras genom att skapa en Excel-fil av underlaget. Gå till fliken Löneunderlag som finns i huvudmenyn under Anställd. Klicka på Avancerad sökning (förstoringsglaset i övre högra hörnet) och välj start- och slutdatum för löneunderlagen samt ifall löneunderlag bör hämtas för alla anställda eller endast för en anställd. Klicka på ”Sök” för att förhandsgranska löneunderlagen. För att skapa en Excel-fil av löneunderlagen, klicka på ”Exportera till Excel”. Gå till ”Filer” i huvudmenyn och öppna det senast skapade Löneunderlaget för att spara filen på din dator. Denna fil kan sedan skickas vidare till exempelvis er löneansvarig.

(Manual: Anställd -> Löneunderlag -> Ta fram löneunderlag)