Hur kopplas en till anställd på en redan skapad uppdragsserie?

Det går att koppla en till anställd till en uppdragsserie på två olika sätt beroende av hur många uppdrag den ytterligare anställda ska kopplas till. Bör en till anställd kopplas till alla framtida uppdrag av uppdragsserien görs detta i arbetsordern genom att i den aktuella arbetsorderraden klicka på ”Lägg till anställd”. Bör den ytterligare anställda endast kopplas till ett eller några enstaka uppdrag av uppdragsserien görs detta enklast genom att i Bokningslistan filtrera fram den aktuella bokningen (sök exempelvis på ett visst datum, en viss anställd eller ett visst arbetsordernummer), kryssa i bokningen och i symbolmenyn högst upp på sidan klicka på ”Fördela anställd”. Sök fram den anställd som bör kopplas till uppdraget, välj ”Lägg till” och klicka på Spara.