Hur skapas och hämtas fakturajournaler?

Skapa en fakturajournal genom att filtrera fram de fakturor som det ska skapas en fakturajournal av. Detta görs genom att på sidan Fakturor klicka på förstoringsglaset och fylla i de önskade sökfälten, t.ex. alla fakturor från oktober (välj ingen frågemall, välj endast start- och slutdatum). Ifall sökningen ger rätt resultat, klicka på ”Skapa journal” i symbolmenyn och välj antingen ”Hela listan”, eller ”Bara markerade” ifall endast en del av fakturorna är ikryssade och ska inkluderas i journalen.

För att få fram en redan skapad fakturajournal, gå till sidan Fakturajournaler och gör önskad sökning genom att klicka på förstoringsglaset. Alternativt kan journaler även hämtas på sidan Fakturor, klicka då på förstoringsglaset på sidan Fakturor och välj ”Har fakturajournal” vid fältet Fakturajournal. Ifall journalnumret är känt kan en sökning göras i fältet ”Journalnummer”, alternativt en sökning göras exempelvis utifrån en viss tidsperiod tidsperiod, fyll då i Start- och Slutdatumsfälten.