Hur skapas fler administratörer i TimeWave?

Administratörer skapas likt övriga anställda i TimeWave. Alla som bör få tillgång till TimeWave (t.ex. anställda, administratörer och kundansvariga) läggs in av en administratör som ny anställd via sidan ”Anställd” i huvudmenyn (klicka på ”Ny anställd”, fyll i informationsfälten och klicka på Spara). Behörigheten kan sedan ändras i Anställd-kortet till t.ex. Administratör i scroll-listan under den anställdes namn. Observera att vid skapande av ny anställd är det viktigt att fylla i fälten ”E-post” och ”Lösenord”, dessa blir den nya anställdes inloggningsuppgifter. Läs mera om behörighetshanteringen här.

Hjälpavsnitt: Anställdkort