Vad är snabbaste vägen till ett kundkort?

Den snabbaste vägen till ett kundkort är genom att i Direktsökning (pilen neråt till vänster om Försäljning i huvudmenyn) välja ”Kundnummer” i det första fältet, skriva in kundnumret i det andra fältet och klicka på Enter. Detta tillvägagångssätt förutsätter dock att kundens kundnummer är känt.

Är kundnumret inte känt går det även snabbt och enkelt att på sidan Kund söka på exempelvis kundnamn i Snabbsökning uppe till höger på sidan.