Vilken behörighet får en ny anställd?

När en ny anställd skapas får denne automatiskt behörigheten ”Anställd”, vilken är den lägsta tillgångsnivån till systemet (ser endast sitt eget Schema och Tidrapportering). När en administratör skapar en ny anställd, dvs. går in på Anställd i huvudmenyn, klickar på ”Ny anställd”, fyller i informationsfälten och sparar, öppnas den nya anställdes Anställd-kort. Under den anställdes namn kan en av de fyra behörighetsgraderna Anställd, Områdesansvarig, Kundansvarig eller Administratör väljas (läs mer om de olika behörigheterna här (länk)). Ändringen görs direkt utan att sidan behöver sparas. En anställds behörighet kan närsomhelst ändras genom att öppna den aktuella anställdas Anställd-kort och ändra behörigheten.

(Manual: Anställd -> Behörighet i TimeWave)