Går det att ändra fakturor efter att bokningarna godkänts och det skapats ett fakturaunderlag?

Det går inte att ändra fakturor som skapats och som ligger på sidan Fakturor, men det går att redigera fakturarader som hämtats till fakturaunderlag i Att fakturera genom att klicka på redigeringspennan vid fakturaunderlaget och klicka på ”Redigera” högst upp i fakturaunderlaget. För muspekaren över den aktuella fakturaraden och välj önskat alternativ i symbolmenyn som framträder.

Observera att ändringar i fakturaunderlaget påverkar inte bokningarna i Schemat, Uppdragslistan och Bokningslistan, och på motsvarande sätt påverkar inte ändringar i bokningar i Schemat, Uppdragslistan och Bokningslistan de bokningar som redan filtrerats fram i Att fakturera.