Vad roligt att du hittade hit! Om du undrar var du har hamnat så har du kommit till hjälp-portalen för TimeWave, Sveriges ledande affärssystem för städföretag och företag inom professionell hemservice.

TimeWave är Sveriges ledande affärssystem för städföretag och företag inom professionell hemservice och vi har idag ca 250 kunder, små som stora, som via TimeWave omsätter över 2,5 miljarder kr/år och använder TimeWave för att hantera hela sin affärsprocess.

Väljer ni TimeWave för er verksamhet så får ni ett system som redan vid leverans är konfigurerat utifrån er verksamhet, med tjänster, kunder, anställda och andra inställningar på plats.

Ni är snabbt igång med systemet och kan börja frigöra tid för att utveckla verksamheten och öka marginalerna. Besök vår hemsida och läs mer eller skicka in en intresseanmälan direkt!