Varför får en kund med betalsätt E-faktura en E-print istället?

Vid e-fakturering finns alltid normalt utskrift som en s.k. fallback-funktion (reservlösning). Detta innebär att om kunden inte kan ta emot en e-faktura så skrivs denna automatiskt ut och postas till kunden av vår underleverantör 21grams.

En e-faktura skickas från 21grams som en e-print om kunden inte i sin Internetbank inte godkänt e-faktura från er, eller om ni t.ex. på kund angett fel bank eller fel personnummer.