Hur skapas ett extra tillfälle till en abonnemangsbokning (tjänst med fast månadspris)?

Skapande av ett extra tillfälle till en abonnemangsbokning beror på typen av extra tillfället.

Gäller det ett enstaka tillfälle läggs detta upp som en ny arbetsorderrad i samma arbetsorder som abonnemangsuppdraget. Välj Typ ”Enstaka”, önskat datum och klockslag samt sätt priset till 0kr.

Gäller det en återkommande bokning med annan tid än abonnemangsuppdraget läggs även detta upp som en ny arbetsorderrad i samma arbetsorder som abonnemangsuppdraget. Välj Typ ”Återkommande”, önskat Start- och (eventuellt) Slutdatum och klockslag samt sätt priset till 0kr.

Gäller det ett tillägg av tjänst till abonnemangsuppdraget, dvs. som ska utföras med samma intervall och samma tider som abonnemangsuppdragets tillfällen läggs detta upp som en arbetsorderunderrad till abonnemangsuppdragets arbetsorderrad. Klicka på ”Lägg till underrad” (grönt plustecken) vid arbetsorderraden, välj önskad tjänst samt sätt priset till 0kr.