Vilken av kundens adresser visas som fakturaadress på fakturan?

Den adress som visas som fakturaadress på fakturan beror på hur fakturan skapats. Ett förval för leverans- och fakturaadressen kan göras i kundkortet, vilket styr vilken fakturaadress som hämtas till direktfakturor, men adresserna kan redigeras i en arbetsorder och därmed hämtas uppgifterna från arbetsordern till fakturan. Bokningar från arbetsordrar med samma fakturaadress hämtas till samma faktura och i Mitt TimeWave -> Inställningar -> Systemet -> Fakturering kan det väljas att leveransadresserna visas på fakturan.