Hur filtreras fram alla betalningar gjorda ett visst datum?

För att filtrera fram alla betalningar från ett visst betaldatum, gå till sidan Betalningar, klicka på förstoringsglaset och sök på önskad tidsperiod (för betalningar gjorda ett visst datum, välj samma datum vid fälten ”Från datum” och ”Till datum”), välj eventuellt Betalningskonto och under fältet Typ välj ”Alla” för att se både hanterade betalningar och betalningar som ej ännu kopplats till en faktura. Klicka på Sök.

För att få en summering av det framfiltrerade resultatet, klicka på ”Skapa betalningsjournal av lista” i symbolmenyn. En Excel-fil skapas som kan laddas ner på datorn (sparas i TimeWave under sidan Filer). Denna journal ger en totalsummering av alla betalningar samt en lista på alla enskilda betalningar.