Hur framfiltreras autogirobetalningar som är skapade ett visst datum?

Filtrera fram autogirobetalningar på sidan Fakturor ifall betalningarna är kopplade till fakturor och består av hela fakturabeloppet. Klicka på förstoringsglaset, välj samma datum på Start- och Slutdatum, välj ”Fullbetaldatum” vid fältet Datumperiod och ”Autogiro” vid fältet Betalsätt. Klicka på Sök.

Utifrån detta resultat kan då de aktuella betalningarna filtreras fram på sidan Betalningar och en betalningsjournal kan skapas genom att klicka på ”Skapa betalningsjournal av lista” i symbolmenyn.