Går det att godkänna ett större uppdrags alla bokningar samtidigt?

Ja, det går att godkänna ett större uppdrags alla bokningar samtidigt genom att filtrera fram uppdraget i Uppdragslistan, kryssa i uppdraget och därefter klicka på symbolen ”Godkänn”. I systeminställningarna kan godkännande av uppdrag inställas till att en anställd godkänna hela uppdrag. Gå till ”Mitt TimeWave” (hus-symbolen längst till vänster i huvudmenyn), Inställningar->Systemet och kryssa i rutan ”Godkänn hela uppdragen” under fliken ”Godkännande av uppdrag”. Kom ihåg att spara de ändringar som gjorts (klicka på Spara ändringar längst ner på sidan). Är denna inställning inte vald krävs det att varje anställd som är kopplad till uppdraget godkänner sin egen enskilda bokning innan uppdraget blir godkänt.

(Manual: Inställningar -> Inställningar -> Systemet, Uppdragslista -> Redigera/avboka/godkänn ett uppdrag)