Kan kundutskick göras via TimeWave?

Det går att göra kundutskick med hjälp av TimeWave. Gå till sidan Kund, gör en önskad filtrering av kunder via Avancerad sökning (förstoringsglaset i övre högra hörnet) och klicka på ”Exportera urval” högst upp på sidan för att skapa en Excel-fil av sökresultatet. Denna Excel-fil kan användas till att skapa ett utskick till kunderna, exempelvis via företagets egna e-post.

Observera att Excel-filen skapas av det urval som visas på första sidan på sidan Kund. För att utöka antalet kunder som visas per sida görs detta via Mitt TimeWave -> Inställningar -> Systemet -> Kund.