Hur kopplas anställd till ett enstaka tillfälle av en återkommande uppdragsserie?

För att koppla en anställd till ett enstaka tillfälle av en återkommande uppdragsserie, klicka på förstoringsglaset i Bokningslistan och filtrera fram önskad bokning. Kryssa i bokningen och klicka på ”Fördela anställd” i symbolmenyn högst upp på sidan. Sök fram den anställd som önskas läggas till uppdraget, välj ”Lägg till” och klicka på ”Spara”. Nu är även denna anställd bokad till uppdraget, dock endast till detta tillfälle. Önskas en anställd kopplas till alla framtida tillfällen av ett uppdrag görs detta i den aktuella arbetsordern.

Observera att om tjänsten som ska utföras vid detta tillfälle är av enhetstypen ”kr/timme” kommer kunden debiteras ytterligare för den tillagda anställda, ifall bokningarnas tider inte korrigeras.