Hur visas kundreskontra fram till ett visst datum?

För att se kundreskontra fram till ett visst datum, klicka på förstoringsglaset på sidan Fakturor för att få fram sökalternativ. Vilka alternativ som väljs beror på vilken typ av kundreskontra som önskas få fram. För att få fram all kundfordran fram till ett visst datum väljs frågemallen ”Fordran Kund (Ej fullbetald)” samt önskat start- och slutdatum. Längst ner på sidan visas en summering av sökningen. Klicka på frågetecknet intill förstoringsglaset för att få mer information om bl.a. summeringsrutan.