Hur markeras Autogirofakturor som betalda?

Autogirofakturor markeras som betalda genom att initialt filtrera fram de aktuella fakturorna på sidan Fakturor (klicka på förstoringsglaset och välj ”Autogiro” vid fältet Betalsätt och exempelvis en viss datumperiod). Kryssa i de önskade fakturorna och klicka på ”Sätt markerade fakturor som betalda (fakturerat belopp)” i symbolmenyn högst upp på sidan. Kryssa i ”Markera obetalda påminnelser som betalda” i popuprutan ifall en betalning för påminnelser ska genereras. Skriv även exempelvis ”Autogiro” vid fältet Meddelande för att på sidan Betalningar enklare kunna filtrera fram autogirobetalningar.