Hur visas olika leveransadresser på en faktura?

Olika leveransadresser på en faktura kan väljas att visas genom att i Mitt TimeWave -> Inställningar -> Systemet -> Fakturering kryssa i ”Visa leveransadresser på faktura”. Då visas alla kopplade adresser i en lista högst upp till vänster på fakturan. Önskas däremot enskilda bokningar i fakturan markeras med leveransadress kan detta göras i arbetsorderraden (klicka på redigeringspennan vid raden och skriv in adressen vid fältet ”Beskrivning”). Alternativt kan adresserna även skrivas in i redigeringsläget av fakturaunderlaget, innan fakturan skapas (för muspekaren över fakturaraden, klicka på redigeringspennan och skriv in adressen i fältet ”Beskrivning”).