Hur redigeras en kundadress?

För att redigera en kundadress, gå till den aktuella kunds kundkort och välj den aktuella adressen som leveransadress (klicka i rutan vid den aktuella adressen under kolumnen med lastbilssymbolen) och klicka sedan på redigeringspennan i menyn högst upp till höger på sidan. Här kan adressen sedan redigeras. Kom ihåg att spara ändringarna, och sedan i kundkortet vid behov ändra om leverans- och faktura-adressen.

Observera att adressändringar i kundkortet påverkar inte arbetsordrarna och därmed inte heller faktureringen. Önskas en adressändring göras för fakturering bör detta göras i aktuell arbetsorder.

(Manual: Kunder)