Hur väljs startdatum i Schemat?

Startdatum i Schemat väljs genom att klicka på förstoringsglaset i övre högra hörnet av sidan Schema och välja önskat Startdatum. Här kan det även filtreras fram en viss anställds schema, eller schemat för ett visst (anställd-)område eller en viss tjänst.

I fliken Schema i Mitt TimeWave->Inställningar->Systemet kan även en förhandsinställning väljas för att börja den initiala veckovyn på måndag samt månadsvyn med månadens första dag.