2. Kom igång med Bokahem

Så här gör ni för att komma igång med Bokahem:

1. Anmäl intresse

Det första ni gör är att anmäla intresse. Tänk på att vi (TimeWave) eller Bokahem (AboutTime Engines AB) kan neka er tillgång till tjänsten om vi finner att ni av någon anledning inte skulle leva upp till de krav som ställs på tjänsteleverantörer via Bokahem.

Har ni ännu inte gjort det så anmäler ni ert intresse för deltagande här »

2. Få tillgång till Bokahem-admin

Efter er anmälan återkommer vi till er med inloggningsuppgifter till Bokahem-admin. Det är i Bokahem-admin ni anger vilka tjänster ni vill erbjuda, skapar tjänstebeskrivningar, sätter pris m.m.

3. Förberedelser i TimeWave

Innan ni kan göra alla inställningar i Bokahem-admin behöver er TimeWave domän till en mindre del förberedes. T.ex. skall ni skapa Boka-tjänster (som sedan skall kopplas till motsvarande tjänster i Bokahem-admin), koppla de anställda som skall bli bokningsbara via Bokahem till dessa tjänster m.m.

Ni finner en guide till de förberedelser ni behöver göra i TimeWave här »

4. Gör inställningar i Bokahem-admin

Efter förberedelserna i TimeWave är det dags för er att göra de inställningar som krävs i Boka-admin. Till er hjälp har ni en filmbaserade guide som visar hur ni i Bokahem-admin skall aktivera tjänster, välja geografiskt område, arbeta med rabatter m.m. Det är inte nödvändigt att ni lägger in exakt all information, eller att ni förstår exakt alla inställningar. Det viktiga är att ni kommit en bit på vägen och fått in grunddata så tar vi frågor och funderingar på vår avstämning med er.

Här finner ni våra instruktionsfilmer för Bokahem-admin »

5. Boka genomgång

När ni har gått igenom Bokahem-admin är det dags att kontra oss för att boka in en avstämning där vi tillsammans tittar igenom alla era inställningar och svara på ev. frågor. Avstämning bokar ni via vår Kundtjänst.

Vidare till 3. Bokahem – förberedelser i TimeWave ⇒