1. Kom igång med Bokningsassistenten

Så här gör ni för att komma igång med Bokningsassistenten

1. Beställ Bokningsassistenten

Har ni inte beställt bokningsassistenten kan ni göra detta här »

2. Förberedelser i TimeWave

Innan ni kan göra alla inställningar för er Bokningsassistent behöver ni göra vissa förberedelser i TimeWave. T.ex. skall ni skapa särskilda tjänster och koppla anställda som skall bli bokningsbara till dessa m.m.. Normalt har vi redan förberett med de tjänster som ni behöver.

Ni finner en guide till de förberedelser ni behöver göra i TimeWave här »

3. Konfigurera er Bokningsassistent

Efter förberedelserna i TimeWave är det dags för er att göra de inställningar som krävs för att Bokningsassistenten ska passa just er verksamhet. Bland annat ska ni  aktivera tjänster, välja geografiskt område, arbeta med rabatter m.m.

Här finner ni vår guide för att konfigurera er Bokningsassistent »

Vidare till 2. Bokahem – förberedelser i TimeWave ⇒